Ehdokaskartoituksemme on fiksuin tapa rekrytoida avainhenkilöitä.

Kun valitset kumppaniksesi Scoutrian, et saa pelkästään laadukasta ehdokaskartoitusta vaan myös oleellisesti paremman ehdokaskokemuksen.

Kun työnantajabrändisi vahvistuu juuri oikean kohderyhmän keskuudessa, on liiketoiminnallasi huomattavasti paremmat mahdollisuudet kasvaa ja kukoistaa.​

Ehdokasystävällinen

Ehdokkaat kiittävät meitä ketterästä prosessistamme, joka tekee osallistumisen helpoksi. Ylivoimainen ehdokaskokemus tukee työnantajabrändiäsi.

Tavoita oikeat osaajat

Työpaikkailmoitus ei usein tavoita oikeita osaajia. Long list-palvelumme löytää heidät kohdennetusti ja Kontaktointi-palvelussa keskustelemme heidän kanssaan uramahdollisuudesta henkilökohtaisesti.

Nopea ja läpinäkyvä

Prosessimme on merkittävästi nopeampi kuin perinteinen suorahaku tai ilmoitushaku. Lisäksi se on läpinäkyvä ja saat säännöllisesti tietoa toimeksiannon tilanteesta.

Palkkaa paras osaaja

Autamme sinua palkkaamaan parhaan saatavilla olevan osaajan. Siis ei parasta työnhakijaa tai helpoiten löytyvää osaajaa, vaan parhaan saatavilla olevan osaajan.

Järkevä investointi

Saat perinteisen suorahakuprosessin ydinhyödyt (relevantit osaajat, luottamuksellisuus, kattavuus) järkevämmällä investoinnilla. Et maksa turhista prosessivaiheista.

Joustava

Prosessimme joustaa sinun tarpeisiisi. Saat itse päättää, mitkä osat haluat hoitaa itse ja mitkä me hoidamme puolestasi. Näin pystyt tehokkaammin hallitsemaan työnantajabrändiäsi.

Kiinnostuitko? Varaa etäpalaveri, niin jutellaan lisää.

Ota yhteyttä

Autamme kaiken kokoisia yrityksiä rekrytoimaan johto- ja asiantuntijatason osaajia, sijainnista riippumatta. Ota yhteyttä, kun haluat jutella rekrytointitarpeistasi luottamuksellisesti.​

jani-tammerkoski-pieni.jpg
Jani Laine

Research Consultant & Partner

jani.laine@scoutria.com

+358 45 257 2526

LinkedIn

Jaakko Anttila

Research Consultant & Partner

jaakko.anttila@scoutria.com

+358 40 544 9588

LinkedIn

Jaakko Ruoholahti PEILIKUVA.jpg

Lähettämällä viestiä annat suostumuksesi tietojesi tallentamiseen, käsittelyyn sekä viestintäämme. Voit koska tahansa perua suostumuksesi. Lisätietoa voit lukea tietosuojaselosteestamme.