top of page

Miksi ehdokaskartoitus on fiksuin tapa rekrytoida avainhenkilöitä?

Kun valitset kumppaniksesi Scoutrian, et saa pelkästään korkealaatuista ehdokaskartoitusta – osoitat samalla, että haluat oikeasti panostaa rekrytointiin ja parempaan ehdokaskokemukseen.

Kun vahvistat työnantajabrändiäsi juuri oikean kohderyhmän keskuudessa, on liiketoiminnallasi huomattavasti paremmat mahdollisuudet kasvaa ja kukoistaa.​

Ylivoimainen hinta-laatu

Saat perinteisen suorahakuprosessin ydinhyödyt järkevämmällä investoinnilla. Myös tuottoaste on parempi, koska et maksa turhista prosessivaiheista.

Tavoita oikeat osaajat

Valtaosa pätevistä osaajista ei reagoi työpaikkailmoituksiin, mutta on halukkaita keskustelemaan uramahdollisuudesta – jos heidät kontaktoi henkilökohtaisesti. Autamme löytämään ja tavoittamaan heidät.

Nopea ja läpinäkyvä

Prosessimme on merkittävästi nopeampi kuin perinteinen suorahaku tai ilmoitushaku. Lisäksi se on läpinäkyvä ja saat säännöllisesti tietoa toimeksiannon tilanteesta.

Palkkaa paras osaaja

Autamme sinua palkkaamaan parhaan saatavilla olevan osaajan. Siis ei parasta työnhakijaa tai helpoiten löytyvää osaajaa, vaan parhaan saatavilla olevan osaajan.

Ehdokasystävällinen

Ehdokkaat kiittävät meitä ripeästä prosessistamme, joka tekee parhaiden osaajien osallistumisen helpoksi. Ylivoimainen ehdokaskokemus tukee työnantajabrändiäsi.

Taipuu tarpeisiisi

Palvelumme taipuu tarpeidesi mukaan. Saat itse päättää, mitkä osat haluat hoitaa itse ja mitkä hoidamme puolestasi. Näin pystyt tehokkaammin hallitsemaan työnantajabrändiäsi.

Harkitsetko avainhenkilön rekrytointia?

“Iso kiitos! Rekrytointi meni kuin elokuvissa, juuri suunnitelman mukaisesti. Saitte poikkeuksellisen tiukassa aikataulussa kerättyä long listille monipuolisesti päteviä ehdokkaita ja herätettyä heidän kiinnostuksensa. Meille olisi jäänyt vielä reserviäkin, jos emme jostain syystä olisi päässeet ehdokkaiden kanssa maaliin. Epäilen vahvasti, olisiko millään muulla tavalla saatu vietyä rekrytointia läpi näin tiukalla aikataululla.” 

Toimeksiantaja

Head of Sales

Ota yhteyttä

Autamme kaiken kokoisia yrityksiä rekrytoimaan johto- ja asiantuntijatason osaajia, sijainnista riippumatta. Ota yhteyttä, kun haluat jutella rekrytointitarpeistasi luottamuksellisesti.​

jani-tammerkoski-pieni.jpg
Jani Laine

Research Consultant & Founder

jani.laine@scoutria.com

+358 45 257 2526

LinkedIn

Lähettämällä viestiä tai varaamalla etäpalaverin annat suostumuksesi viestintäämme – saatamme silloin tällöin lähettää esim. hyödyllisiä sisältöjämme. Voit perua suostumuksesi koska tahansa. Lisätietoa voit lukea tietosuojaselosteestamme.

bottom of page