top of page

Miksi valita Scoutria rekrytointikumppaniksi?

Kun valitset rekrytointikumppaniksi Scoutrian, saat palvelukseesi kokeneen asiantuntijan, jonka kanssa on mukava tehdä yhteistyötä. Samalla osoitat, että haluat oikeasti panostaa ehdokaslähtöiseen rekrytointiin ja parempaan ehdokaskokemukseen. 

Keskitymme olennaiseen, jotta sinä saat korkealaatuista rekrytointipalvelua kohtuullisemmalla investoinnilla. Kun vahvistat työnantajabrändiäsi juuri oikean kohderyhmän keskuudessa, on liiketoiminnallasi huomattavasti paremmat mahdollisuudet kasvaa ja kukoistaa.​ 

Alla on joitakin esimerkkejä hyödyistä, joita asiakkaamme ja ehdokkaat arvostavat.

Ylivoimainen hinta-laatu

Fiksun prosessin ja hinnoittelumallin ansiosta löydät oikeat osaajat kohtuullisella  investoinnilla – laadusta tinkimättä.

Ehdokasystävällinen

Ehdokasystävällinen prosessi houkuttelee parempia osaajia ja vahvistaa työnantajabrändiäsi juuri oikean kohderyhmän keskuudessa.

Löydä oikeat osaajat

Vahvan ehdokaskartoitus-osaamisemme ansiosta löydämme osaajia, jotka jäävät monelta muulta huomaamatta ja jotka eivät reagoi työpaikkailmoitukseen.

Nopea

Löydät oikeita osaajia huomattavasti nopeammin kuin perinteisellä suorahaku- tai ilmoitushaku-prosessilla.

Säästää aikaasi

Ulkoistamalla työläimmät vaiheet ammattilaiselle, voit keskittyä olennaiseen: omaan työhösi ja relevanttien osaajien kohtaamiseen.

Herätä osaajien mielenkiinto

Vahvan rekrytointi- ja myyntikokemuksemme ansiosta tiedämme parhaat käytännöt ehdokkaiden tavoittamiseen ja mielenkiinnon herättämiseen.

Läpinäkyvä

Läpinäkyvä prosessi varmistaa, että juuri sinua kiinnostavat ehdokkaat huomioidaan ja tiedät miten toimeksiantosi etenee.

Taipuu tarpeisiisi

Voimme tarvittaessa räätälöidä palveluamme ainutlaatuisiin rekrytointitarpeisiisi ja -budjettiisi sopivaksi.

Palkkaa paras osaaja

Palvelumme tavoitteena on auttaa sinua palkkaamaan paras saatavilla oleva osaaja – eikä vain paras työnhakija tai helpoiten löytyvä osaaja.

Harkitsetko asiantuntijan tai johtajan rekrytointia?

“Iso kiitos! Rekrytointi meni kuin elokuvissa, juuri suunnitelman mukaisesti. Saitte poikkeuksellisen tiukassa aikataulussa kerättyä long listille monipuolisesti päteviä ehdokkaita ja herätettyä heidän kiinnostuksensa. Meille olisi jäänyt vielä reserviäkin, jos emme jostain syystä olisi päässeet ehdokkaiden kanssa maaliin. Epäilen vahvasti, olisiko millään muulla lähestymistavalla saatu vietyä rekrytointia läpi näin tiukalla aikataululla.” 

Toimeksiantaja

Myyntijohtaja

Ota yhteyttä

Autamme kaiken kokoisia yrityksiä rekrytoimaan johto- ja asiantuntijatason osaajia, sijainnista riippumatta. Ota yhteyttä, kun haluat jutella rekrytointitarpeistasi luottamuksellisesti.​

jani-tammerkoski-pieni.jpg
Jani Laine

Research Consultant & Founder

jani.laine@scoutria.com

+358 45 257 2526

LinkedIn

Lähettämällä viestiä tai varaamalla etäpalaverin annat suostumuksesi viestintäämme – saatamme silloin tällöin lähettää esim. hyödyllisiä sisältöjämme. Voit perua suostumuksesi koska tahansa. Lisätietoa voit lukea tietosuojaselosteestamme.

bottom of page