top of page

Scoutria – me keskitymme olennaiseen.

Suorahakupalvelut ovat säilyneet lähes muuttumattomina vuodesta 1926 lähtien, vaikka asiakkaiden tarpeet, työelämä ja ehdokkaiden käyttäytyminen ovat muuttuneet radikaalisti. Scoutria haluaa uudistaa tavan, jolla yritykset rekrytoivat avainhenkilöitä fiksummin – nyt ja tulevaisuudessa.

Kuuntelimme yritysten rekrytointitarpeita, tarkastelimme perinteistä suorahakuprosessia kriittisesti ja karsimme siitä kaiken turhan pois. Loimme
modernin rekrytointikonseptin, joka keskittyy olennaiseen eli pätevien ehdokkaiden tunnistamiseen ja tavoittamiseen.
 
Scoutrian nimi on johdettu sanoista 'scout' ja 'scouting' eli 'scouttaamisesta', joka yhdistetään tiedonhankintaan ja kykyjenmetsästykseen. Se heijastaa sitä, mitä teemme intohimoisesti ja missä olemme ylivoimaisen hyviä: löytämisessä.

Harkitsetko avainhenkilön rekrytointia?

Arvomme

Laadukas ja ennustettava lopputulos syntyy, kun arvot oikeasti ohjaavat päivittäistä tekemistä. Meidän tekemistämme ohjaavat seuraavat arvot.

Luotettavuus

Emme etsi pikavoittoja, vaan pitkäaikaista kumppanuutta. Olemme ahkeria ja sinnikkäitä, sovitut aikataulut pitävät ja ylipäätään operoimme korkealla laadullisella ja moraalisella tasolla kaikessa toiminnassamme. Mahdollisissa eturistiriitatilanteissa asetamme asiakkaittemme – sekä ehdokkaiden että toimeksiantajiemme –  edun oman etumme edelle.

Asiakaslähtöisyys

Palvelumme on suunniteltu helppokäyttöiseksi ja huomioimaan sekä toimeksiantajan että ehdokkaan näkökulman. Tarjoamme sellaisia palveluita, joita asiakkaat oikeasti tarvitsevat ja haluavat. Kehitämme palveluitamme ja menetelmiämme jatkuvasti.

Tasapuolisuus

Emme syrji ketään. Teemme ehdokaskartoituksessa valintoja ja karsintaa ainoastaan ehdokkaiden pätevyyden pohjalta, asiakkaan asettamien vaatimusten ja toiveiden mukaisesti.

Vastuunkanto

Kannamme vastuumme kaikista niistä asioista, joihin voimme vaikuttaa. 

Kokenut asiantuntija palveluksessasi

Kun valitset rekrytointikumppaniksi Scoutrian, saat palvelukseesi kokeneen asiantuntijan, jonka kanssa on mukava tehdä yhteistyötä. Koska keskitymme olennaiseen, saat myös paremman tuoton investoinnillesi.  

jani-tammerkoski-pieni.jpg
Jani Laine

Ennen Scoutrian perustamista työskentelin reilut 16 vuotta B2B-palvelumyynnin tehtävissä, joista yli 10 vuotta rekrytointi- ja suorahakualalla yhteyspäällikkönä, myyntivastuullisena rekrytointikonsulttina ja research-konsulttina. Lukuisia vaativia johto- ja asiantuntijatason toimeksiantoja toteuttaessani oivalsin, että huolellinen ehdokaskartoitus ratkaisee suorahaun onnistumisen. Niinpä karsin perinteisestä suorahakuprosessista kaiken turhan pois. Vuonna 2020 syntyi rekrytointikonsepti, joka keskittyy olennaiseen, on sijainnista riippumaton ja tarjoaa paremman tuoton investoinnille.

Research Consultant & Founder

jani.laine@scoutria.com

+358 45 257 2526

LinkedIn

Harkitsetko avainhenkilön rekrytointia?

bottom of page