top of page

Scoutrian tarina ja arvot.

Suorahakupalvelut ovat säilyneet lähes muuttumattomina vuodesta 1926 lähtien, vaikka asiakkaiden tarpeet, työelämä ja ehdokkaiden käyttäytyminen ovat muuttuneet radikaalisti.  

 

Tarkastelimme perinteistä suorahakuprosessia kriittisesti ja karsimme siitä kaiken ylimääräisen pois, jotta voimme panostaa enemmän tärkeimpiin ja lopputuloksen kannalta merkityksellisimpiin vaiheisiin. Loimme modernin rekrytointikonseptin, joka keskittyy olennaiseen eli oikeiden osaajien tunnistamiseen ja tavoittamiseen.


 Scoutrian nimi on johdettu sanoista 'scout' ja 'scouting' eli 'scouttaamisesta', joka usein yhdistetään tiedonhankintaan ja kykyjenmetsästykseen. Se heijastaa sitä, mitä teemme intohimoisesti ja missä olemme huippuosaajia.

Harkitsetko asiantuntijan tai johtajan rekrytointia?

"Scoutria on kyllä aivan eri tasoinen kuin ne rekrytointifirmat mitä olemme aikaisemmin käyttäneet. Teette työnne huolellisesti, löydätte hyviä kandeja ja panostatte korkeaan laatuun."  

Toimeksiantaja

Toimitusjohtaja

Arvomme

Laadukas ja ennustettava lopputulos syntyy, kun arvot oikeasti ohjaavat päivittäistä tekemistä. Meidän tekemistämme ohjaavat seuraavat arvot.

Luotettavuus

Emme etsi pikavoittoja, vaan pitkäaikaista kumppanuutta. Olemme ahkeria, sinnikkäitä ja sovitut aikataulut pitävät. Operoimme korkealla laadullisella ja moraalisella tasolla kaikessa toiminnassamme. Mahdollisissa eturistiriitatilanteissa asetamme asiakkaidemme – sekä ehdokkaiden että toimeksiantajiemme – edun oman etumme edelle.

Asiakaslähtöisyys

Rekrytointipalvelumme on suunniteltu helppokäyttöiseksi ja huomioimaan sekä toimeksiantajan että ehdokkaan näkökulman. Kehitämme palveluitamme ja menetelmiämme jatkuvasti, jotta voimme tarjota parhaan mahdollisen lisäarvon ja palvelukokemuksen.

Tasapuolisuus

Emme syrji ketään. Teemme ehdokaskartoitus- ja rekrytointiprosessin aikana valintoja sekä seulontaa ainoastaan ehdokkaiden pätevyyden pohjalta, asiakkaan asettamien vaatimusten ja toiveiden mukaisesti.

Vastuunkanto

Onnistunut lopputulos on seurausta osapuolten sitoutuneesta yhteistyöstä ja saumattomasta yhteispelistä. Teemme kaikkemme, jotta lopputulos on onnistunut. Kannamme vastuumme kaikista niistä asioista, joihin pystymme vaikuttamaan. 

"Tykkään teidän suoraviivaisesta rekrytointikonseptista! Saimme ulkoistettua juuri ne vaikeimmat ja raskaimmat työvaiheet ammattilaiselle ja pystyimme pitämään langat paremmin omissa käsissämme. Ketterä prosessi on ehdokkaillekin mukavampi, kun heille ei tule samalla tavalla tuplatyötä kuin perinteisessä suorahakuprosessissa."

Toimeksiantaja

Business Director

Kokenut asiantuntija palveluksessasi

Kun valitset rekrytointikumppaniksi Scoutrian, saat palvelukseesi kokeneen asiantuntijan, jonka kanssa on mukava tehdä yhteistyötä. Keskitymme olennaiseen, jotta sinä saat korkealaatuista rekrytointipalvelua kohtuullisemmalla investoinnilla.  

jani-tammerkoski-pieni.jpg
Jani Laine

Research Consultant & Founder

jani.laine@scoutria.com

+358 45 257 2526

LinkedIn

"Ennen Scoutrian perustamista työskentelin reilut 15 vuotta B2B-palvelumyynnin tehtävissä, joista yli 10 vuotta rekrytointi- ja suorahakualalla yhteyspäällikkönä, rekrytointikonsulttina ja research-konsulttina.

 

Minulle kertyi kokemusta sadoista rekrytointitoimeksiannoista asiantuntija- ja johtotason tehtäviin. Niiden ansiosta oivalsin, että suorahaun onnistumisen kannalta tärkeimmät vaiheet ovat oikeiden osaajien tunnistaminen – siis huolellinen ehdokaskartoitus – sekä ehdokkaiden kiinnostuksen herättäminen monikanavaisella, henkilökohtaisella kontaktoinnilla. Näiden onnistuessa rekrytointi menee todennäköisemmin maaliin.

 

Hiljalleen kehittyi idea modernista rekrytointikonseptista, joka keskittyy olennaiseen eli oikeiden osaajien tunnistamiseen ja tavoittamiseen. Perustin Scoutrian vuonna 2020, koska halusin tarjota fiksumman tavan rekrytoida asiantuntijoita ja johtajia. Sellaisen, joka on tehokas, sijainnista riippumaton, ehdokasystävällinen ja tarjoaa enemmän vastinetta kohtuullisemmalla investoinnilla – laadusta tinkimättä.

Harkitsetko asiantuntijan tai johtajan rekrytointia?

bottom of page