top of page

Tehokas täsmäratkaisu asiantuntijoiden ja johtajien rekrytointiin.

Parhaat osaajat on usein jo varattu, eivätkä tyypillisesti reagoi työpaikkailmoituksiin. Moni heistä on kuitenkin kiinnostunut keskustelemaan uusista uramahdollisuuksista, kun heidät kontaktoi henkilökohtaisesti. Vahvan  rekrytointikokemuksemme ja erikoisosaamisemme ansiosta tiedämme parhaat käytännöt heidän löytämiseen ja kiinnostuksen herättämiseen. 

Autamme sinua rekrytoimaan asiantuntijoita ja johtajia nopeasti, läpinäkyvästi, ehdokasystävällisesti ja kohtuullisemmalla investoinnilla – tietysti laadusta tinkimättä. Rekrytointipalvelumme sopii sinulle, kun haluat esim. tukea omaa työpaikkailmoitustasi tai korvata sen kohdennetulla haulla tai korvata perinteisen suorahakuprosessin fiksummalla vaihtoehdolla.

Harkitsetko asiantuntijan tai johtajan rekrytointia?

"Täytyy myöntää, että olin aluksi hieman skeptinen kokeilemaan tällaista uudenlaista rekrytointikonseptia, koska olin tottunut käyttämään perinteistä suorahakua. Nopea ja suoraviivainen prosessinne ja lopputuloksen laatu yllättivät kuitenkin todella positiivisesti ja saimme palkattua erinomaisen tiiminvetäjän! Yhteinen ymmärrys syntyi nopeasti, koska ymmärsitte selkeästi liiketoimintaamme ja rekrytointitarvettamme. Saitte luotua hyvän ehdokaslistan nopeasti ja houkuteltua tosi hyviä ehdokkaita mukaan rekrytointiprosessiin. Säästimme omaa aikaamme ja saimme keskittyä omaan liiketoimintaamme. Piditte myös meidät koko ajan hienosti ajan tasalla haun etenemisestä."

Toimeksiantaja

Vice President, Supply Chain

Löydä oikeita osaajia ja vahvista työnantajabrändiäsi kohdennetusti.

Kilpailu osaajista on kiristynyt ja työvoimapula vaikeuttaa yhä useamman yrityksen liiketoimintaa sekä kasvua. Jos haluat menestyä rekrytoinnin koventuneilla kilpailukentillä, ei pelkkä massamarkkinointi, hakemusten passiivinen odottaminen tai rajallisen verkoston tai CV-pankin seulominen enää riitä. Tarvitset kohdennettua, proaktiivista ja ehdokaslähtöistä lähestymistapaa.

 

Moderni rekrytointipalvelumme auttaa sinua rekrytoimaan osaajia, jotka eivät reagoi työpaikkailmoituksiin ja jäävät monelta muulta löytämättä. Vahvan kokemuksemme ja erikoisosaamisemme ansiosta tiedämme, miten heidät löydetään ja kuinka heidän kiinnostuksensa herätetään. 

 

Rekrytointipalvelumme tuo kilpailuetua rekrytointiisi ja vahvistaa työnantajabrändiäsi juuri oikean kohderyhmän keskuudessa – mikä mahdollistaa liiketoiminnallesi paremmat edellytykset kasvaa ja kukoistaa. Voit lukea lisätietoa rekrytointipalvelumme hyödyistä täältä.

Tehokkaat täsmäratkaisut asiantuntijoiden ja johtajien rekrytointiin

Rekrytointipalvelumme on suunniteltu tehokkaaksi täsmäratkaisuksi nykyajan vaativiin rekrytointitarpeisiin. Panostamme erityisen paljon suorahakuprosessin tärkeimpiin vaiheisiin eli huolelliseen ehdokaskartoitukseen sekä ehdokkaiden proaktiiviseen, monikanavaiseen ja henkilökohtaiseen kontaktointiin. Keskitymme olennaiseen, jotta voit saavuttaa mahdollisimman hyvän lopputuloksen kohtuullisemmalla investoinnilla.

Kohdennettu rekrytointipalvelumme on tehokas, nopea, läpinäkyvä ja ehdokasystävällinen. Tiedät kaiken aikaa, miten toimeksiantosi etenee ja voit luottaa siihen, että ehdokkaille jää positiivinen mielikuva yrityksestäsi myös tulevaisuuden rekrytointeja ajatellen. Hinnoittelumallimme on kilpailukykyinen, kiinteä ja mahdollistaa sen, että toimeksiantosi saa ansaitsemansa täyden huomion.

Tarjoamme kahta tehokasta, erilaisiin tarpeisiin suunniteltua rekrytointipalvelua asiantuntija- ja johtotason rekrytointiin. Tarvittaessa voimme räätälöidä palveluitamme juuri sinun rekrytointitarpeisiisi ja -budjettiisi sopiviksi. 

Scout Lite

Scout Lite on suoraviivainen ehdokaskartoitus, jossa kartoitamme satoja osaajia, kontaktoimme heistä potentiaalisimmat monikanavaisesti ja käymme  henkilökohtaisen kartoituskeskustelun. Esittelemme sinulle jo parissa viikossa alustavasti kiinnostuneita ehdokkaita, joilla on tehtävään soveltuva tausta ja joiden kanssa voit jatkaa prosessia itsenäisesti. Mikäli haluat, tarkistamme myös heidän referenssit puolestasi.

 

Scout Lite on nopea, kustannustehokas ja ehdokasystävällinen tapa löytää oikeita osaajia rekrytointiprosessiisi. Se sopii suoraviivaisiin asiantuntija- ja johtotason rekrytointeihin esim. oman työpaikkailmoituksesi tueksi tai kun haluat korvata työpaikkailmoituksen kohdennetulla haulla. 

1

Scout Premium

Scout Premium on kattava ehdokaskartoitus, jossa kartoitamme useita satoja osaajia, kontaktoimme heistä potentiaalisimmat monikanavaisesti ja käymme henkilökohtaisen kartoituskeskustelun. Esittelemme sinulle jo muutamassa viikossa kiinnostuneita ehdokkaita, joilla on tehtävään soveltuva tausta. Lisäksi mm. koordinoimme jatkopalaverinne, tarkistamme referenssit ja hoidamme "Ei kiitos"-viestinnän puolestasi.

Scout Premium on tehokas, nopea, taloudellinen ja ehdokasystävällinen vaihtoehto perinteiselle suorahaulle. Se sopii vaativiin asiantuntija- ja johtotason rekrytointeihin, kun esim. haluat löytää oikeita osaajia luottamuksellisesti tai jos oma työpaikkailmoituksesi ei tuota toivottua lopputulosta. 

2

Haluaisitko jutella tarkemmin rekrytointitarpeistasi ja kuulla lisää palveluistamme? Varaa ilmainen etäpalaveri!

“Iso kiitos! Rekrytointi meni kuin elokuvissa, juuri suunnitelman mukaisesti. Saitte poikkeuksellisen tiukassa aikataulussa kerättyä long listille monipuolisesti päteviä ehdokkaita ja herätettyä heidän kiinnostuksensa. Meille olisi jäänyt vielä reserviäkin, jos emme jostain syystä olisi päässeet ehdokkaiden kanssa maaliin. Epäilen vahvasti, olisiko millään muulla lähestymistavalla saatu vietyä rekrytointia läpi näin tiukalla aikataululla.” 

Toimeksiantaja

Myyntijohtaja

Miksi valita Scoutria?

On monta järkevää syytä, miksi kannattaa ulkoistaa vaikeimmat ja työläimmät vaiheet osaavalle rekrytointikumppanille. Tässä on mainittu muutama asia, joita asiakkaamme ja ehdokkaat arvostavat. Lisää hyötyjä löydät täältä.

Ylivoimainen hinta-laatu

Fiksun prosessin ja hinnoittelumallin ansiosta löydät oikeat osaajat kohtuullisella  investoinnilla – laadusta tinkimättä.

Ehdokasystävällinen

Ehdokasystävällinen prosessi houkuttelee parempia osaajia ja vahvistaa työnantajabrändiäsi juuri oikean kohderyhmän keskuudessa.

Nopea

Löydät oikeita osaajia huomattavasti nopeammin kuin perinteisellä suorahaku- tai ilmoitushaku-prosessilla.

Palkkaa paras osaaja

Autamme palkkaamaan parhaan saatavilla olevan osaajan – eikä vain helpoiten löytyvää tai parasta työnhakijaa.

Läpinäkyvä

Läpinäkyvä prosessi varmistaa, että juuri sinua kiinnostavat ehdokkaat huomioidaan ja tiedät miten toimeksiantosi etenee.

Taipuu tarpeisiisi

Voimme tarvittaessa räätälöidä palveluamme ainutlaatuisiin rekrytointitarpeisiisi ja -budjettiisi sopivaksi.

Haluaisitko jutella tarkemmin rekrytointitarpeistasi ja kuulla lisää palveluistamme? Varaa ilmainen etäpalaveri!

“Kokeilimme löytää kokenutta ratkaisumyyjää ensin työpaikkailmoituksella ja saimmekin jonkin verran hakemuksia, mutta hakijoilta puuttui tarvitsemaamme kokemusta. Käännyimme Scoutrian puoleen, koska tarvitsimme kohdennetumman lähestymistavan kokeneiden osaajien löytämiseksi. Yhteistyömme sujui oikein hienosti ja saimme palkattua paremman osaajan kuin olisimme osanneet edes toivoa!"

Toimeksiantaja

Myyntijohtaja

Kenelle ja minkälaisiin tarpeisiin rekrytointipalvelumme sopivat?

Rekrytointipalvelumme tavoitteena on auttaa sinua palkkaamaan paras saatavilla oleva osaaja – eikä vain parasta työnhakijaa tai helpoiten löytyvää ehdokasta. Siksi emme odota passiivisesti hakemuksia tai seulo rajallista verkostoa tai CV-pankkia, vaan panostamme huolelliseen ehdokaskartoitukseen ja ehdokkaiden proaktiiviseen, monikanavaiseen kontaktointiin.

Palveluitamme on mahdollista räätälöidä monenlaisiin rekrytointitarpeisiin ja -budjetteihin sopivaksi. Voit lukea lisää rekrytointipalvelumme hyödyistä täältä.

Kenelle rekrytointipalvelumme on tarkoitettu?

Moderni ja tehokas rekrytointipalvelumme on suunniteltu johdon, esihenkilöiden sekä HR- ja rekrytointitiimien saumattomaksi kumppaniksi. Teemme vaikeimmat ja työläimmät vaiheet puolestasi, jotta sinä voit säästää kallisarvoista aikaasi ja keskittyä olennaiseen: omaan työhösi ja relevanttien ehdokkaiden kohtaamiseen.

Rekrytointipalvelumme sopii sinulle, kun

 • työpaikkailmoitus ei todennäköisesti tuota (tai tuottanut) toivottua lopputulosta

 • haluat tukea omaa työpaikkailmoitustasi tai korvata sen kohdennetulla haulla

 • haluat kartoittaa osaajamarkkinan huolellisesti ja löytää soveltuvan taustan omaavia ehdokkaita

 • haluat, että ehdokkaita kontaktoidaan ehdokaslähtöisesti, proaktiivisesti ja monikanavaisesti

 • haluat palkata parhaan saatavilla olevan osaajan – eikä vain parasta työnhakijaa tai helpoiten löytyvää osaajaa

 • haluat rekrytoida asiantuntijan tai johtajan luottamuksellisesti ja hiljaisesti

 • haluat perinteisen, korkealaatuisen suorahakuprosessin ydinhyödyt kohtuullisemmalla investoinnilla

 • haluat vahvistaa työnantajabrändiäsi kohdennetusti juuri oikean kohderyhmän keskuudessa

 • haluat panostaa positiiviseen ehdokaskokemukseen

 • haluat rekrytointipalvelun, joka on mahdollista räätälöidä juuri sinun rekrytointitarpeisiisi ja -budjettiisi sopivaksi

Rekrytointipalvelumme sopii sinulle, kun haluat rekrytoida

 • ylintä johtoa

 • keskijohtoa

 • asiantuntijoita

Haluaisitko jutella aiheesta tarkemmin?
Varaa ilmainen etäpalaveri!

"Halusin vielä erikseen kiittää tuestanne rekrytointiprosessin aikana! Siitä oli valtavasti apua kovan liiketoiminnan kasvun ja kiireiden keskellä kun huolehditte, että rekrytointiprosessi etenee, asiat hoituvat sovitusti ajallaan ja ehdokaskokemus säilyy hyvänä."

Toimeksiantaja

Head of People and Culture

Millä paikkakunnilla palvelemme?

Rekrytointipalvelumme on suunniteltu sijainnista riippumattomaksi – jonka ansiosta prosessimme on mm. nopeampi, ehdokasystävällisempi ja saat korkealaatuista rekrytointipalvelua kohtuullisemmalla investoinnilla. Palvelemme Helsingin seudulta käsin kaiken kokoisia yrityksiä, kaikilla toimialoilla ja paikkakunnilla.

Rekrytointipalvelustamme on hyötyä todennäköisesti sinullekin, jos etsit osaavaa kumppania asiantuntijan tai johtajan suorahakuun tai rekrytointiin esim. seuraavilla hakutermeillä:

"Olemme tehneet yhteistyötä Scoutrian kanssa jo useassa asiantuntija- ja johtotason rekrytoinnissa, koska löydätte erinomaisia ehdokkaita, prosessinne on ehdokasystävällinen ja läpinäkyvä sekä investointikin kohtuullinen suhteessa korkeaan laatuun. Lisäksi kanssanne on mukavaa ja hauskaa tehdä yhteistyötä. Olette ammattilaisia ja konseptinne toimii!"

Toimeksiantaja

Toimitusjohtaja

Ota yhteyttä

Autamme kaiken kokoisia yrityksiä rekrytoimaan johto- ja asiantuntijatason osaajia, sijainnista riippumatta. Ota yhteyttä, kun haluat jutella rekrytointitarpeistasi luottamuksellisesti.​

jani-tammerkoski-pieni.jpg
Jani Laine

Research Consultant & Founder

jani.laine@scoutria.com

+358 45 257 2526

LinkedIn

Lähettämällä viestiä tai varaamalla etäpalaverin annat suostumuksesi viestintäämme – saatamme silloin tällöin lähettää esim. hyödyllisiä sisältöjämme. Voit perua suostumuksesi koska tahansa. Lisätietoa voit lukea tietosuojaselosteestamme.

bottom of page