top of page
Nimetön malli (27).png

Miksi valita Scoutria kumppaniksi suorahakuun ja rekrytointiin?

“Iso kiitos! Rekrytointi meni kuin elokuvissa, juuri suunnitelman mukaisesti. Saitte poikkeuksellisen tiukassa aikataulussa kerättyä long listille monipuolisesti päteviä ehdokkaita ja herätettyä heidän kiinnostuksensa. Meille olisi jäänyt vielä reserviäkin, jos emme jostain syystä olisi päässeet ehdokkaiden kanssa maaliin. Epäilen vahvasti, olisiko millään muulla lähestymistavalla saatu vietyä rekrytointia läpi näin tiukalla aikataululla.” 

Myyntijohtaja (toimeksiantaja) 

Näiden kilpailuetujen ainutlaatuisen yhdistelmän saat vain Scoutrialta!

Suomessa on yli 200 suorahaku- ja rekrytointialan yritystä. Niiden palvelut voivat ehkä kuulostaa samanlaisilta, mutta sisällöissä, hinnoittelumalleissa, toimintatavoissa ja laadussa voi olla isojakin eroja – mikä heijastuu lopputulokseen.   

 

Scoutria erottuu edukseen usealla kilpailuedulla, joiden ainutlaatuisen yhdistelmän saat vain meiltä.

Parempi vastine investoinnillesi (ROI)

Pystymme panostamaan laatuun ja priorisoimaan juuri sinun toimeksiantoasi, koska otamme vastaan vain rajallisen määrän toimeksiantoja samanaikaisesti. Hintatasomme on laatuun nähden kuitenkin kohtuullinen ja järkevä, koska moderni online-palvelukonseptimme mahdollistaa mm. maltillisen kulurakenteen, tehokkaan prosessin ja keskittymisen olennaiseen.  

Vahva kokemus, erikoisosaaminen ja liiketoimintaymmärrys

Vahvan suorahaku-, rekrytointi-, ehdokaskartoitus- ja myyntikokemuksen ansiosta ymmärrämme eri ammattien vaatimukset, liiketoiminnan tarpeet sekä tiedämme miten oikeat osaajat löydetään ja kuinka heidän mielenkiintonsa herätetään.

 

Panostamme ehdokaskartoitukseen ja ehdokkaiden kontaktointiin 

Ehdokaskartoitus ja ehdokkaiden kontaktointi ovat suorahakuprosessin tärkeimmät vaiheet, koska ne määrittävät koko loppuprosessin suunnan. Tiesitkö, että valtaosa mielenkiintoisimmista osaajista jää löytämättä ja tavoittamatta, jos kumppanisi seuloo vain oman rajallisen verkostonsa tai CV-pankkinsa ja kontaktoi ehdokkaat vain yhdellä massaviestillä? Panostamme ehdokaskartoitukseen ja monikanavaiseen kontaktointiin, jotta saat paremman vastineen investoinnillesi.

Läpinäkyvä ja avoin toimintatapa

Läpinäkyvän prosessimme ansiosta pysyt ajan tasalla toimeksiantosi tilanteesta. Samalla varmistat, että juuri sinua kiinnostavat ehdokkaat huomioidaan ja saat oikeasti vastinetta investoinnillesi. Kerromme avoimesti näkemyksemme ja myös sen, jos emme koe olevamme oikea kumppani kyseiseen rekrytointiin. Kunnioitamme mahdollisia off limits-sitoumuksia ja kerromme, jos jotkin sitoumuksemme vaikuttavat rekrytointitarpeesi täyttämiseen.

Fiksu toiminta- ja hinnoittelumalli 

Moderni toimintatapamme perustuu vuosien rekrytointikokemukseen, hyviksi havaittuihin käytäntöihin ja on suunniteltu huomioimaan sekä asiakkaan että ehdokkaan tärkeimmät tarpeet. Hinnoittelumallimme mahdollistaa toimeksiantosi priorisoinnin ja kannustaa molempia osapuolia sitoutumaan yhteiseen tavoitteeseen – koska vain siten voit saavuttaa parhaan lopputuloksen. Hintamme on kiinteä (eikä prosenttiosuus ehdokkaan ansiotasosta), mikä helpottaa budjetointia. 

Luotettava, sitoutunut ja eettinen kumppani  

Sitoudumme kumppanuuteemme ja teemme kaikkemme täyttääksemme rekrytointitarpeesi. Kunnioitamme luottamuksellisuutta, toimimme korkeiden laadullisten ja eettisten standardien mukaisesti, emmekä syrji ketään. Mahdollisissa eturistiriitatilanteissa asetamme asiakkaiden ja ehdokkaiden edun oman etumme edelle. 

Tehokas ja nopea prosessi

Moderni suorahaku- ja rekrytointikonseptimme on perinteisiä palveluita tehokkaampi ja nopeampi, koska emme vain odottele passiivisesti hakemuksia, vaan etsimme ja kontaktoimme proaktiivisesti oikeita osaajia. Nopeimmillaan olemme esitelleet ensimmäiset taustaltaan sopivat ja kiinnostuneet ehdokkaat heti kontaktointivaiheen aloittamisen jälkeen. 

 

Vahvistat työnantajabrändiäsi juuri oikean kohderyhmän keskuudessa 

Työpaikkailmoitus voi tuoda julkista näkyvyyttä, mutta pelkkä mainostaminen harvemmin enää riittää tuomaan oikeita osaajia rekrytointiprosessiin. Autamme sinua löytämään ja tavoittamaan heidät, jotta voit vahvistaa työnantajabrändiäsi kohdennetusti juuri oikean kohderyhmän keskuudessa. Tästä on sinulle hyötyä myös tulevaisuuden rekrytoinneissa.

 

Säästät aikaasi 

Arvostamme kallisarvoista aikaasi ja huomioimme sen yhteistyömme kaikissa vaiheissa. Kun ulkoistat vaikeimmat ja työläimmät vaiheet niihin erikoistuneelle spesialistille, voit paremmin keskittyä omaan työhösi ja relevanttien ehdokkaiden kohtaamiseen.

 

Ehdokasystävällinen prosessi 

Ehdokasystävällinen prosessimme houkuttelee parempia osaajia ja vahvistaa työnantajabrändiäsi. Saamme ehdokkailta säännöllisesti positiivista palautetta prosessistamme, koska se huomioi heidän tarpeensa ja tekee osallistumisen helpommaksi. Kannustamme myös asiakkaitamme panostamaan ehdokaskokemukseen sekä avoimeen viestintään rekrytointiprosessin aikana (ehdokkaat arvostavat mm. palkka-avoimuutta, koska se säästää kaikkien osapuolten aikaa).

Sijainnista riippumaton palvelukonsepti

Moderni suorahaku- ja rekrytointipalvelumme on suunniteltu sijainnista riippumattomaksi, koska online-palaverit ja muut teknologiset ratkaisut mahdollistavat mm. eri paikkakunnilla olevien asiakkaiden ja ehdokkaiden palvelemisen sekä kustannustehokkaamman ja nopeamman rekrytointiprosessin – laadusta tinkimättä.

Takuu tuo mielenrauhaa

Mielenkiintomme ei lopu toimeksiannon päättyessä. Haluamme varmistaa, että sinä ja palkkaamasi työntekijä olette tyytyväisiä. Voit nukkua yösi rauhassa, koska olemme tukenasi, jos työntekijän työsuhde sattuisi päättymään takuuaikana.

Harkitsetko asiantuntijan tai johtajan rekrytointia?
Onnistutaan yhdessä!

Scoutria on kyllä aivan eri tasoinen kuin ne rekrytointifirmat mitä olemme aikaisemmin käyttäneet. Teette työnne huolellisesti, löydätte hyviä kandeja ja panostatte korkeaan laatuun."  

Toimitusjohtaja (toimeksiantaja)

Referenssejä

Teemme yhteistyötä kaiken kokoisten yritysten kanssa, kaikilla toimialoilla ja paikkakunnilla. Erilaisia asiakkaitamme yhdistää halu löytää oikeanlaiset osaajat korkealaatuisella ja tehokkaalla rekrytointipalvelulla.

 

Asiakkaidemme joukossa on toimialojensa johtavia ja arvostetuimpia työnantajabrändejä, kuten esimerkiksi:

rapalavmc-logo.png
Gofore logo.png
St1 logo.png
craneworks logo.png
Talentadore-logo-blackred-4.png
verto-rgb-logo (1).png

"Halusin vielä erikseen kiittää tuestanne rekrytointiprosessin aikana! Siitä oli valtavasti apua kun huolehditte, että rekrytointiprosessi etenee, asiat hoituvat sovitusti ajallaan ja ehdokaskokemus säilyy hyvänä."

Head of People and Culture (toimeksiantaja)

Ota yhteyttä

Autamme kaiken kokoisia yrityksiä rekrytoimaan johto- ja asiantuntijatason osaajia, sijainnista riippumatta.

Ota yhteyttä, kun haluat jutella rekrytointitarpeistasi luottamuksellisesti.​

jani-tammerkoski-pieni.jpg
Jani Laine

Senior Researcher & Founder

jani.laine@scoutria.com

+358 45 257 2526

LinkedIn

Lähettämällä viestiä tai varaamalla etäpalaverin annat suostumuksesi viestintäämme – saatamme silloin tällöin lähettää esim. hyödyllisiä sisältöjämme. Voit perua suostumuksesi koska tahansa. Lisätietoa voit lukea tietosuojaselosteestamme.

bottom of page