top of page
Nimetön malli (12).png

Scoutrian tarina ja arvot.

“Kokeilimme löytää kokenutta ratkaisumyyjää työpaikkailmoituksella ensin itse ja saimmekin jonkin verran hakemuksia, mutta hakijoilta puuttui tarvitsemaamme kokemusta. Käännyimme Scoutrian puoleen, koska tarvitsimme kohdennetumman lähestymistavan kokeneiden osaajien löytämiseksi. Yhteistyömme sujui oikein hyvin ja saimme palkattua paremman osaajan kuin olisimme osanneet edes toivoa!"

Myyntijohtaja (toimeksiantaja)

Kokenut ja luotettava suorahaku-spesialisti palveluksessasi

jani-tammerkoski-pieni.jpg
Jani Laine

Senior Researcher & Founder

jani.laine@scoutria.com

+358 45 257 2526

LinkedIn

"Scoutrian tarina sai alkunsa 2020, kun halusin tarjota nykyaikaisen vaihtoehdon perinteiselle suorahaulle. Perinteikkään ja melko konservatiivisen toimialan ajattelumallit kaipasivat päivitystä, koska mm. asiakkaiden tarpeet, ehdokkaiden käyttäytyminen, työelämä ja teknologiat ovat muuttuneet radikaalisti.

Ennen Scoutrian perustamista työskentelin reilut 15 vuotta B2B-palvelumyynnin tehtävissä, joista yli 10 vuotta rekrytointi- ja suorahakualalla yhteyspäällikkönä, headhunterina ja research-konsulttina. Satoja asiantuntija- ja johtotason toimeksiantoja toteuttaessani oivalsin, että ehdokaskartoitus- ja kontaktointivaiheen laatu ratkaisevat suorahaun onnistumisen, koska ne määrittävät koko loppuprosessin suunnan. Juuri näiden laadussa voi kuitenkin olla isoja eroja eri suorahakupalveluiden välillä.

 

Halusin luoda modernin suorahaku- ja rekrytointikonseptin, jonka tavoitteena on tarjota parempi vastine investoinnillesi. Tämä tapahtuu mm. priorisoimalla juuri sinun toimeksiantoasi ja panostamalla olennaiseen – korkealaatuiseen ehdokaskartoitukseen, ehdokkaiden kiinnostuksen herättämiseen ja ehdokaskokemukseen.

 

En väitä keksineeni suorahakupyörää kokonaan uudelleen. Tarkastelin sitä vain kriittisesti, poistin turhia osia ja virittelin niitä osa-alueita, jotka vaikuttavat eniten päämäärän saavuttamiseen. Samalla haluan edistää parempaa suorahakua, rekrytointia ja työelämää – yksi toimeksianto kerrallaan.

Scoutrian nimi on johdettu sanoista 'scout' ja 'scouting' eli 'scouttaamisesta', joka usein yhdistetään tiedonhankintaan ja kykyjenmetsästykseen. Se heijastaa sitä, mitä teemme intohimoisesti ja missä olemme huippuosaajia."

Harkitsetko asiantuntijan tai johtajan rekrytointia?
Onnistutaan yhdessä!

Aluksi olin hieman skeptinen kokeilemaan tällaista modernia suorahakua, koska minulla on kokemusta vain perinteisestä suorahakuprosessista. Nopea ja suoraviivainen prosessinne ja lopputuloksen laatu yllättivät kuitenkin todella positiivisesti ja saimme palkattua erinomaisen tiiminvetäjän! Yhteinen ymmärrys syntyi nopeasti, koska ymmärsitte selkeästi liiketoimintaamme ja rekrytointitarvettamme. Saitte luotua hyvän ehdokaslistan nopeasti ja houkuteltua tosi hyviä ehdokkaita mukaan rekrytointiprosessiin. Säästimme omaa aikaamme ja saimme keskittyä omaan liiketoimintaamme. Piditte myös meidät koko ajan hienosti ajan tasalla haun etenemisestä."

Vice President, Supply Chain (toimeksiantaja)

Arvomme

Korkealaatuinen ja ennustettava lopputulos syntyy, kun arvot oikeasti ohjaavat päivittäistä tekemistä. Meidän tekemistämme ohjaavat seuraavat arvot.

Panostamme laatuun

Korkealaatuinen suorahaku- ja rekrytointipalvelu sekä ehdokaskokemus ovat meille kunnia-asioita. Pystymme priorisoimaan juuri sinun toimeksiantoasi ja panostamaan paremmin mm. ehdokaskartoitukseen, ehdokkaiden tavoittamiseen sekä ehdokaskokemukseen, koska otamme vastaan vain rajallisen määrän toimeksiantoja samanaikaisesti.

Luotettava kumppani

Sitoudumme kumppanuuteemme ja teemme kaikkemme täyttääksemme rekrytointitarpeesi, koska tavoitteenamme on pitkäaikainen yhteistyösuhde. Mahdollisissa eturistiriitatilanteissa asetamme asiakkaidemme – sekä ehdokkaiden että toimeksiantajiemme – edun oman etumme edelle.

Ihmislähtöinen

Suorahaku- ja rekrytointipalvelumme on suunniteltu ihmislähtöiseksi, koska toimeksiantajan ja ehdokkaan tarpeiden huomioon ottaminen johtaa parhaimpaan lopputulokseen. Kehitämme palveluitamme ja menetelmiämme jatkuvasti, jotta voimme tarjota kaikille osapuolille parhaan mahdollisen lisäarvon ja palvelukokemuksen.

Tasapuolinen

Monimuotoisuus on rikkaus ja kilpailuedun lähde yrityksesi liiketoiminnalle. Toimimme korkeiden eettisten standardien mukaisesti, emmekä syrji ketään. Teemme ehdokaskartoitus- ja rekrytointiprosessin aikana valintoja sekä seulontaa ainoastaan ehdokkaiden pätevyyden pohjalta, toimeksiantajan asettamien vaatimusten ja toiveiden mukaisesti.

Kannamme vastuumme

Onnistunut lopputulos on seurausta osapuolten sitoutuneesta ja saumattomasta yhteistyöstä. Teemme kaikkemme, jotta onnistut rekrytoinnissa ja kannamme vastuumme kaikista niistä asioista, joihin pystymme vaikuttamaan. 

bottom of page