top of page
Ammattitaitoinen ja nykyaikainen kumppani toimihenkilöiden rekrytointiin ja suorahakuun –

Scoutria on ammattitaitoinen ja nykyaikainen kumppani toimihenkilöiden rekrytointiin ja suorahakuun.

Scoutria on vuonna 2020 perustettu kotimainen rekrytointiyritys, joka on erikoistunut toimihenkilöiden rekrytointiin ja suorahakuun. Vaikka yrityksemme on suhteellisen nuori, on asiantuntijoillamme pitkä kokemus rekrytointi- ja suorahakualalta sekä liiketoiminnan tehtävistä.

 

Teemme rekrytointia ja suorahakua kaiken kokoisille yrityksille, kaikille toimialoille ja organisaatiotasoille – suorittavasta tasosta aina johtoryhmään saakka.​ Keskitymme olennaiseen ja hyödynnämme modernia teknologiaa, koska nämä mm. nopeuttavat rekrytointiprosessia, parantavat ehdokaskokemusta ja mahdollistavat laadukkaan lopputuloksen fyysisestä sijainnista riippumatta.

 

Uskomme, että jokainen rekrytointi on mahdollisuus edistää parempaa ja inhimillisempää työelämää. Kun valitset Scoutrian, saat sitoutuneen, luotettavan, ammattitaitoisen ja huumorintajuisen kumppanin, jonka kanssa on mukava tehdä yhteistyötä. Samalla säästät mukavan summan rekrytointikuluissa, koska yhtä laadukas rekrytointi- ja suorahakupalvelu maksaisi muualla tyypillisesti vähintään 25-50% enemmän. 

Scoutrian nimi on johdettu sanoista 'scout' ja 'scouting' eli 'scouttaamisesta', joka usein yhdistetään tiedonhankintaan ja kykyjenmetsästykseen. Se heijastaa sitä, mitä teemme intohimoisesti ja missä olemme huippuosaajia.

“Kokeilimme löytää kokenutta ratkaisumyyjää työpaikkailmoituksella ensin itse ja saimmekin jonkin verran hakemuksia, mutta hakijoilta puuttui tarvitsemaamme kokemusta. Käännyimme Scoutrian puoleen, koska tarvitsimme kohdennetumman lähestymistavan kokeneiden osaajien löytämiseksi. Yhteistyömme sujui oikein hyvin ja saimme palkattua paremman osaajan kuin olisimme osanneet edes toivoa!"

Myyntijohtaja (toimeksiantaja)

Kokenut ja luotettava rekrytointiammattilainen palveluksessasi

Nimetön malli (66).png
Jani Laine
Senior Researcher & Founder
jani.laine@scoutria.com
+358 45 257 2526
logo-black.png

"Rekrytointi, ehdokaskäyttäytyminen ja työelämä ovat muuttuneet paljon vuoden 2008 jälkeen, kun aloitin työni rekrytointi- ja suorahakualalla. Uskon kuitenkin, että murros on vasta alkamassa ja kilpailu parhaista osaajista tulee vain kiristymään tulevaisuudessa.

Perustin Scoutrian vuonna 2020, koska haluan auttaa sinua menestymään rekrytoinnin muuttuvassa maailmassa. Samalla haluan edistää parempaa ja inhimillisempää työelämää.

Palvelumme kehittyvät jatkuvasti, jotta tavoitat oikeat osaajat ja vahvistat työnantajabrändiäsi heidän keskuudessaan. Tavoitteemme säilyy kuitenkin samana: kun valitset kumppaniksesi Scoutrian, saat laadukasta, läpinäkyvää ja ehdokasystävällistä rekrytointi- ja suorahakupalvelua poikkeuksellisen kohtuullisella investoinnilla. Tämä on mahdollista, koska keskitymme olennaiseen."

Taustani lyhyesti
  • Lähes 20 vuoden kokemus B2B-liiketoiminnasta ja -myynnistä

  • Yli 15 vuoden kokemus rekrytointi- ja suorahakualalta

  • Yli 7 vuoden kokemus ehdokaskartoituksesta (research) suorahakuprosesseissa

  • Kokemusta useista sadoista rekrytointi- ja suorahakutoimeksiannoista asiantuntija-, esihenkilö- ja johtotason tehtäviin – kaiken kokoisiin yrityksiin, lähes kaikille toimialoille

  • Työkielet: suomi ja englanti

  • Koulutus: Kauppatieteiden kandidaatti (Yrityksen hallinto, Tampereen yliopisto)

  • Relevantit sertifioinnit: Black Belt in Internet Recruitment (Social Talent), Executive Search Researcher (AESC)

Vapaa-aikani vietän mieluiten mm. koirani, läheisteni, kuntosalin, ulkoilun, luonnon, musiikin, elokuvien ja erilaisten pelien parissa. Tykkään myös ahmia business-podcasteja sekä jännittäviä sarjoja ja kirjoja.

Löydät lisätietoa LinkedIn-profiilistani. Lähetä samalla verkostoitumiskutsu, jos emme vielä ole verkostoituneet LinkedInissä – lisään sinut mielelläni verkostooni tulevaisuuden yhteistyö- ja uramahdollisuuksien varalle.

"Olemme tehneet yhteistyötä Scoutrian kanssa jo useassa asiantuntija- ja johtotason rekrytoinnissa, koska löydätte erinomaisia ehdokkaita, prosessinne on ehdokasystävällinen ja läpinäkyvä sekä investointikin erittäin kohtuullinen suhteessa korkeaan laatuun. Lisäksi kanssanne on mukavaa ja hauskaa tehdä yhteistyötä. Olette ammattilaisia ja konseptinne toimii!"

Toimitusjohtaja (toimeksiantaja)

Arvomme

Seuraavat arvot ohjaavat kaikkea tekemistämme niin työssä kuin yksityiselämässäkin, koska ne ovat kiinteä osa identiteettiämme.

Nöyryys

Olemme nöyriä, mutta emme nöyristeleviä. Uskomme, että nöyryys antaa kestävän perustan kaikelle muulle hyvälle toiminnalle elämässä. Kun pysymme nöyrinä, pidämme mielemme avoimena uuden oppimiselle ja kehittymiselle, kohtelemme erilaisia ja eri elämäntilanteissa olevia ihmisiä tasapuolisesti, arvostavasti ja inhimillisesti. Uskallamme katsoa tarvittaessa peiliin, myöntää virheemme ja ottaa niistä opiksi. Uskomme, että tästä kaikesta rakentuu vahva pohja kestävälle liiketoiminnalle, joka on kaikille osapuolille paitsi tuloksellista, myös mielekästä ja avartavaa.

Avoimuus

Uskomme, että avoin ja rehellinen kommunikaatio on avain luottamuksen rakentamiseen ja säilyttämiseen. Usein rekrytointipalveluiden tarjoajien ja asiakkaiden välillä on kuilu, jonka pyrimme kuromaan umpeen avoimella ja selkeällä viestinnällä. Avoimuus näkyy rekrytointipalveluidemme sisällöissä ja hinnoittelussa, koska haluamme sinun asiakkaanamme tietävän tarkalleen, mitä saat ja minkälaisella investoinnilla. Uskallamme myös kertoa avoimesti, jos jostain syystä koemme ettemme ole oikea kumppani johonkin tiettyyn rekrytointiin. Toimimalla rehdisti ja avoimesti edistämme pitkäaikaisten ja luottamuksellisten suhteiden syntymistä, koska ne ovat kestävän liiketoiminnan perusta.

Ikonit 150x150pxl (11).png
Terve järki

Uskomme, että terve järki auttaa pitämään asiat selkeinä, yksinkertaisina ja toimivina. Haluamme ymmärtää ja ennakoida asiakkaidemme ja ehdokkaidemme tarpeet ja toiveet, jotta voimme tarjota heille parhaan mahdollisen kokemuksen. Kuuntelemme palautetta tarkasti ja käytämme sitä kehittääksemme rekrytointipalveluitamme entistä paremmiksi. Uskallamme kyseenalaistaa, haastaa, kokeilla uusia ideoita ja ottaa niistä opiksi. Tavoitteenamme on tarjota ratkaisuja, jotka ovat helppoja ymmärtää, tarjoavat loistavan laatu-hinta-suhteen ja vastaavat asiakkaidemme odotuksia nyt ja tulevaisuudessa.

Yhdessä onnistuminen

Uskomme, että reilulla ja kaikkia osapuolia hyödyttävällä yhteistyöllä saavutamme kumppaniemme kanssa paremman lopputuloksen kuin yksittäisten osien summalla. Kokemus on osoittanut, että rekrytointi onnistuu parhaiten silloin, kun jokainen osapuoli sitoutuu puhaltamaan yhteen hiileen. Emme heitä hanskoja tiskiin mahdollisten vastoinkäymisten edessä, vaan työskentelemme sinnikkäästi ja tarjoamme ratkaisuehdotuksia niiden voittamiseksi. Voit luottaa siihen, että kumppaninasi teemme kaiken voitavamme, jotta voimme onnistua yhdessä.

“Aluksi olin hieman skeptinen kokeilemaan modernia suorahakua, koska minulla on kokemusta vain perinteisestä suorahakuprosessista. Nopea, suoraviivainen prosessinne ja lopputuloksen laatu yllättivät kuitenkin todella positiivisesti ja saimme palkattua erinomaisen tiiminvetäjän! Yhteinen ymmärrys syntyi nopeasti, koska ymmärsitte selkeästi liiketoimintaamme ja rekrytointitarvettamme. Saitte luotua hyvän ehdokaslistan nopeasti ja houkuteltua tosi hyviä ehdokkaita mukaan rekrytointiprosessiin. Säästimme omaa aikaamme ja saimme keskittyä omaan liiketoimintaamme. Piditte myös meidät koko ajan hienosti ajan tasalla haun etenemisestä."

Vice President, Supply Chain (toimeksiantaja)

Kiinnostuitko tai heräsikö kysymyksiä rekrytointi- ja suorahakupalveluistamme?

Onnistunut rekrytointi alkaa ensimmäisestä yhteydenotosta. Ota yhteyttä tai varaa ilmainen konsultaatio suoraan kalenteriini, kun harkitset rekrytointia tai suorahakua. Kartoitetaan yhdessä, kuinka rekrytointi- ja suorahakupalvelumme voisivat auttaa sinuakin tavoittamaan oikeat osaajat ja saavuttamaan tavoitteesi kustannustehokkaasti.

Nimetön malli (66).png

Jani Laine

Senior Researcher & Founder

jani.laine@scoutria.com

+358 45 257 2526

logo-black.png

Oletko avoin uusille uramahdollisuuksille? Tallenna CV:si tai LinkedIn-profiilisi tietokantaamme – se vie vain puolisen minuuttia!

Sinun tarvitsee vain täyttää muutama perustieto ja tallentaa CV:si tai LinkedIn-profiilisi liitetiedostona, kun olet klikannut alla olevaa painiketta. Otamme yhteyttä, jos saamme sinulle sopivia rekrytointi- tai suorahakutoimeksiantoja.

Löydät vastauksia yleisimpiin kysymyksiin klikkaamalla tästäKiitos jo etukäteen tietojesi tallentamisesta!

(DOC-, DOCX- tai PDF-tiedostona)

bottom of page