top of page

Long List – ehdokaskartoitus

Huolellinen ehdokaskartoitus soveltuvista tiedonlähteistä, jonka tuloksena saat laadukkaan listan potentiaalisista ehdokkaista. Long List-palvelu sopii mm. suorahakuyrityksille ja inhouse-rekrytointitiimeille, jotka haluavat ulkoistaa vaikeimman ja työläimmän vaiheen – ehdokaskartoituksen – spesialistille ja hoitaa loppuprosessin itsenäisesti.

Palvelun sisältö lyhyesti

  • Aloituspalaveri – määritämme asiakkaan kanssa mm. rekrytointitarpeen, tavoitteet ja aikataulun

  • Perusteellinen ehdokaskartoitus (research) – teemme perusteellisen ehdokaskartoituksen soveltuvista tiedonlähteistä (emmekä vain pikahakuna LinkedInistä, omasta verkostosta tai CV-pankista), tunnistamme tyypillisesti useita satoja osaajia ja poimimme kokemukseltaan potentiaalisimmat long listille

  • Hand over – asiakas hoitaa ehdokkaiden kontaktoinnin ja loppuprosessin itsenäisesti

Long List-prosessi

Long List - ehdokaskartoitus.png

Investointi

Long Listin hinta on kiinteä ja siihen vaikuttaa mm. position vaativuus ja työmäärä. Pyydä tarkempi tarjous alla olevan linkin kautta tai varaa ilmainen etäkonsultaatio asiantuntijamme kanssa.

Harkitsetko asiantuntijan tai johtajan rekrytointia?
Varaa ilmainen etäkonsultaatio!

Tutustu myös muihin suorahaku- ja rekrytointipalveluihimme!

"Kiitos hyvästä yhteistyöstä. Aikataulu oli vaativa, mutta ehdokaskartoitus tehtiin perusteellisesti ja ammattitaidolla. Long list oli laadukas, kattava ja sisälsi taustaltaan juuri oikeanlaisia ehdokkaita vaativaan johtotehtävään. Teen mielelläni yhteistyötä jatkossakin ja suosittelen muillekin."

Toimitusjohtaja (toimeksiantaja, suorahakuyritys)

Millä paikkakunnilla palvelemme?

Rekrytointipalvelumme on suunniteltu sijainnista riippumattomaksi. Palvelemme Helsingin seudulta käsin kaiken kokoisia yrityksiä, kaikilla toimialoilla ja paikkakunnilla. Rekrytointipalvelustamme on hyötyä todennäköisesti sinullekin, jos etsit osaavaa kumppania asiantuntijan tai johtajan suorahakuun tai rekrytointiin esim. seuraavilla hakutermeillä:

"Rekrytointitarpeemme oli haastava ja aikataulukin todella tiukka, koska halusimme saada rekrytoinnin maaliin muutamassa viikossa ennen lomia. Löysitte nopeasti ehdokkaita, joilla oli sopivaa osaamista ja kokemusta. Prosessi sujui hienosti ja saimme palkattua erinomaisen henkilön sovitussa aikataulussa. Kiitos!"

HR Manager (toimeksiantaja)

Ota yhteyttä

Autamme kaiken kokoisia yrityksiä rekrytoimaan johto- ja asiantuntijatason osaajia, sijainnista riippumatta.

Ota yhteyttä, kun haluat jutella rekrytointitarpeistasi luottamuksellisesti.​

jani-tammerkoski-pieni.jpg
Jani Laine

Senior Researcher & Founder

jani.laine@scoutria.com

+358 45 257 2526

LinkedIn

Lähettämällä viestiä tai varaamalla etäpalaverin annat suostumuksesi viestintäämme – saatamme silloin tällöin lähettää esim. hyödyllisiä sisältöjämme. Voit perua suostumuksesi koska tahansa. Lisätietoa voit lukea tietosuojaselosteestamme.

bottom of page