top of page
Nimetön malli (45).png

Lue ja hyödynnä ilmaiset suorahaku- ja rekrytointivinkkimme!

"Kiitos avustanne ja sujuvasta yhteistyöstä tässäkin rekrytoinnissa. Rekrytointipalvelunne avulla löytyi jälleen kerran useita potentiaalisia ehdokkaita ja saimme palkattua sieltä juuri meille sopivan. Ehdokkaatkin olivat erittäin tyytyväisiä rekrytointiprosessiinne ja antoivat siitä erinomaista palautetta."

 

HR Business Partner (toimeksiantaja)

Blogi

Scoutrian blogista löydät raikkaita näkökulmia ja vinkkejä työelämän teemoihin – aiheina mm. suorahaku (headhunting), rekrytointi, ehdokaskartoitus, ehdokaskokemus, työntekijäkokemus, työnhaku, CV ja LinkedIn-profiili. 

Rekrytointiopas: 10 tapaa mokata avainhenkilön rekrytointi

Mitä virheitä yritykset tietämättään tekevät avainhenkilön rekrytoinnissa? Mihin on erityisen tärkeää panostaa nykyaikaisessa rekrytoinnissa? Lue hyödyllisestä oppaastamme, miten voit välttää rekrytoinnin pahimmat sudenkuopat ja onnistua paremmin!

Lataa ilmainen opas - 10 tapaa mokata rekrytointi - Scoutria.png

"Olen kaiken kaikkiaan todella tyytyväinen palveluunne, toteutusnopeuteen, läpinäkyvyyteen ja rekrytointiprosessin tuloksiin. Esittelitte useita hyviä ehdokkaita ja saimme palkattua kokeneen, loistavan ammattilaisen tiiminvetäjäksi!"

Sales & Operations Planning Director (toimeksiantaja)

Ota yhteyttä

Autamme kaiken kokoisia yrityksiä rekrytoimaan johto- ja asiantuntijatason osaajia, sijainnista riippumatta.

Ota yhteyttä, kun haluat jutella rekrytointitarpeistasi luottamuksellisesti.​

jani-tammerkoski-pieni.jpg
Jani Laine

Senior Researcher & Founder

jani.laine@scoutria.com

+358 45 257 2526

LinkedIn

Lähettämällä viestiä tai varaamalla etäpalaverin annat suostumuksesi viestintäämme – saatamme silloin tällöin lähettää esim. hyödyllisiä sisältöjämme. Voit perua suostumuksesi koska tahansa. Lisätietoa voit lukea tietosuojaselosteestamme.

bottom of page